Arien Storm benoemd in Raad van Bestuur Lentis en FPC Dr. S. van Mesdag

Geplaatst op 2 juli, 2019

De Raden van Toezicht van Lentis en de FPC Dr. S. van Mesdag hebben drs. Arien Storm, MBA met ingang van 1 juli 2019 benoemd tot lid van de Raden van Bestuur van beide instellingen met verantwoordelijkheid voor behandelzaken. Arien Storm (49) werkt sinds 2017 als psychiater bij Lentis. Aanvankelijk richtte ze zich op de inhoudelijke vernieuwing en verbetering van begeleid wonen en langdurige zorg. Sinds september 2018 werkt ze aan het veranderprogramma waarbij het GGZ-aanbod van Lentis opnieuw wordt ingericht met het oog op de huidige maatschappelijke context.

Loopbaan

Arien Storm begon haar loopbaan als kinder- en jeugdpsychiater en manager in een kliniek voor adolescenten bij Accare. Hier werkte ze aan het verminderen van dwang en drang. Het gebruik van de isoleercel daalde van 250 separaties per jaar naar 0 separaties.

Na deze periode werkte ze als inhoudelijk manager aan de verdere ontwikkeling van twaalf FACT-jeugdteams in de noordelijke provincies. Van 2015 tot 2016 hield ze zich als directeur behandelzaken bij Accare bezig met de transitie van de jeugdzorg.

Naam fotograaf: Alwin Koops

 

 

Feedback