Eugeria wandelt voor Serious Request

Geplaatst op 26 november, 2020

In coronatijd staan veel activiteiten die we normaal doen, op pauze. Daarom hebben bewoners en medewerkers van Eugeria besloten om te gaan wandelen. Niet alleen om zelf fit te blijven, maar ook om een goed doel te steunen. Ze lopen 10 km voor Serious Request van NPO 3fm!

Deze actie steunen?

Eugeria wil graag gesponsord worden. Dat doe je door geld te doneren. Dat geld gaat naar het goede doel van Serious Request, het Rode Kruis. De wandelaars van Eugeria hebben een bescheiden streefbedrag van 1000 euro ingesteld. Dat moet lukken! Doneer via de button:

Button Doneer voor Eugeria

Wat is dit jaar het goede doel van Serious Request?

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. In de week voor Kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Hun opdracht is om tijdens de lockdown een loopband draaiende te houden.

Wat is Eugeria?

Eugeria in Helpman in de stad Groningen is een fasehuis. Hier wonen mensen die door psychiatrische problemen blijvende beperkingen hebben, waardoor zelfstandig wonen lastig blijkt. Het doel is om weer zo onafhankelijk mogelijk te kunnen functioneren.

Succes lopers van Eugeria!

Feedback