Een gouden randje voor de Basis GGZ

Geplaatst op 12 december, 2017

Al een aantal jaar draagt Lentis het Keurmerk Basis GGZ. Dit keurmerk wordt verleend door de stichting Kwaliteit in Basis GGZ (KiBG).De stichting gelooft dat de GGZ-zorg in Nederland van goed naar beter kan en wil werken aan ‘de juiste zorg op het juiste moment’ voor mensen met psychische klachten.

5% meest gewaardeerd

Daarom beloont Stichting KiBG de koplopers binnen het Keurmerk. De Basis GGZ van Lentis is een van de meest gewaardeerde Keurmerkdragers van 2017. Basis GGZ Lentis krijgt veel waarderingen op Zorgkaart Nederland. Ook zijn de waarderingen hoog. Basis GGZ Lentis behoort tot de 5% meest gewaardeerde aanbieders onder de keurmerkdragers.

Onderscheiding

Om die reden is Basis GGZ Lentis met een keurmerk met een gouden randje onderscheiden. De onderscheiding bestaat uit een beeldmerk (voor de website), een sticker voor op de voordeur, een onderscheiding voor op de balie en een kleine attentie.

Deze onderscheiding hebben we verdiend dankzij de inzet van ons team van de Basis GGz. Dat is een felicitatie waard! En natuurlijk dank aan al die mensen die de Basis GGZ goed hebben beoordeeld op Zorgkaart Nederland.


Paul van Leeuwen, directeur KiBG, overhandigt het ‘gouden randje’ aan Hittina Bootsma, teamleider van de Basis GGZ.

Feedback