Lentis doet mee aan Socialrun 2021

Geplaatst op 9 september, 2021

Lentis doet ook dit jaar mee met Socialrun, de jaarlijkse estafetteloop voor het goede doel: begrip stimuleren rondom psychische kwetsbaarheden. Een fantastisch evenement dat standaard plaats vindt in het derde weekend van september, nu dus van 17 t/m 19 september 2021.

De Socialrun is dit jaar in het zuiden van het land, maar dat weerhoudt Lentiscollega’s en patiënten niet om mee te doen!

Socialrun, in het kort

Een landelijk hardloopevent waarbij GGZ-instellingen in beweging komen om aandacht te vragen voor de positie van mensen met psychische kwetsbaarheden in de maatschappij. Tijdens deze run legt elke instellingen 555 km af in estafette. Dit keer is de route in het zuiden van het land, met de start en finish in Soest.

De plannen van Lentis

Vanuit Lentis gaan we vrijdagochtend 17 september met twee personenbusjes en twee vrachtwagentjes die kant op. We zijn helemaal zelfvoorzienend. De vrachtwagen wordt op rustplekken om getoverd tot hotelkamer en een 3-gangen diner wordt door onze kok bereid op een skottelbrei. Twee teams wisselen elkaar om de 40 km af. Het team dat rust heeft, moet in ongeveer 4 uur weer bijkomen om de volgende 40 km te lopen/fietsen. Dit doen we 48 uur lang. We hopen zondagavond allen in goede gezondheid weer thuis te komen.

Goede doelen hebben steun nodig. Socialrun ook!

Ook dit jaar is het de bedoeling dat we geld inzamelen voor dit goede doel. Daar doe jij toch ook aan mee? Doneren kan via Sponsor een team | Socialrun 2021 | 17 t/m 19 septemberSocialrun

Feedback