Lentis Magazine #2 | 2022

Geplaatst op 11 juli, 2022

Het nieuwe nummer van het Lentis Magazine is verschenen.

Waar staat Lentis GGZ voor en wat drijft ons? Dat wordt verwoord in de visie en kernwaarden. Met een grote groep medewerkers en vertegenwoordigers van cliënten en familie is nagedacht over wat ons drijft en waar Lentis voor staat. Eind vorig jaar werd de visie en kernwaarden gepresenteerd aan een vertegenwoordiging van managers en medezeggenschap. Corona, de gevolgen daarvan en andere ontwikkelingen slokten daarna even alle aandacht op. In juni pakten we de draad weer op.

Het komend jaar staat er ieder kwartaal een kernwaarde centraal. In juni tot en met augustus is dat de kernwaarde gastvrij. In de volgende twee kwartalen zetten we eerst Optimistisch en dan Avontuurlijk centraal en tot slot in maart 2023 de kernwaarde Wijs. Dat betekent niet dat andere kernwaarden dit kwartaal geen aandacht krijgen, maar gastvrij staat centraal.

Ook in dit Lentis Magazine hebben we een aantal interviews opgenomen die passen bij deze kernwaarde. Dat maken we steeds zichtbaar met een label.

Abonneren

Wil je het Magazine direct ontvangen? Dat kan, stuur daarvoor een mailtje naar magazine@lentis.nl. Het Lentis Magazine sturen we je dan automatisch toe.