Lentis Team geniet van Socialrun

Geplaatst op 23 september, 2019

Ruim 52 uur zijn ze onderweg geweest, onze Socialrunners! Een estafetterun van ruim 555 km met als doel meer openheid creëren rondom psychiatrische problemen. Een doel waar we met heel Lentis achter staan en dus konden we niet ontbreken tijdens deze enorme uitdaging.

Vrijdag 20 september vertrok een team van 24 Lentis medewerkers richting Soest. Op het defensieterrein Soesterberg werd het team om 13.00 uur weggeschoten. In tegenstelling tot vorig jaar was het weer dit jaar geen spelbreker en dus heeft het voltallige team genoten van alles wat de Socialrun zo bijzonder maakt. De sfeer, nieuwe vriendschappen, fantastische begeleiding en vooral hetsamen gaan voor één doel, dat maakt de Socialrun de Socialrun.

Welverdiend onthaal

Het team is het hele weekend te volgen geweest via Instagram (Lentisleefstijl) en Facebook (Socialrun Lentis). Neem er een kijkje en proef de sfeer van dit evenement. Zondag om 16.30 uur was het team weer binnen in Soest en kregen ze een welverdiend onthaal tijdens het Te Gek Festival op het defensieterrein Soesterberg.

Doorkomst Zuidlaren

Het was het tweede jaar dat Lentis meedeed aan de Socialrun en daarnaast ook de tweede keer dat er op het terrein in Zuidlaren een doorkomst georganiseerd werd. Ruim 900 deelnemers passeerden in de nacht en vroege ochtend van zaterdag 21 september het Dennenoordterrein. Het terrein stond vol met busjes, campers, auto’s en tentjes en daarnaast sliepen er 12 teams in De Kimme. De horeca zorgde in samenwerking met sponsor Distrivers voor het eten en drinken. Er was een ontspanningsruimte waar fysiotherapeuten de deelnemers masseerden, er was een stoelmasseur en je kon een voetreflexmassage krijgen. Verder was er koffie van SPAAK, gezonde hapjes en sapjes van DUNK en een DJ en je kon je uitleven bij het Gelebalgevoel.

Sponsoren & geweldige collega’s

De Socialrun is een enorme organisatie en dat doen we als Lentis Leefstijl niet alleen. Er hebben veel afdelingen, collega’s en andere mensen meegewerkt en meegeleefd om dit evenement tot een groot succes te maken. Het is onmogelijk om alle mensen op te noemen, dus via deze weg bedankt de organisatie nogmaals iedereen voor hun geweldige bijdrage!

Eén van de collega’s stond op de route te filmen. Hij maakte deze beelden!

 

Feedback