Open Dag Lentis Stadskanaal

Geplaatst op 14 maart, 2019

Op zaterdag 16 maart opent Lentis in Stadskanaal van 10.00 tot 15.00 uur de deuren voor iedereen die meer wil weten over de ggz-zorg aan jongeren, volwassenen en ouderen. Met boeiende voorlichtingen, een workshop Mindfulness, de Autisme Belevingsbaan en nog veel meer.

Wat doen jullie in de ggz?

Wat doen jullie nu eigenlijk in de ggz? Hoe helpen jullie mensen met psychische problemen? Wat voor psychische ziekten zijn er? Helpt het wat jullie doen? Wat kunnen jullie voor de familie betekenen? Dat zijn maar een paar van de vragen die we bij Lentis vaak krijgen. En waar we graag antwoord op geven. Dat doen we in Stadskanaal op zaterdag 16 maart in onze vestiging aan de Semmelweislaan 4. Medewerkers van Lentis, waaronder ervaringswerkers, vertellen en laten zien en beleven wat het werk van Lentis inhoudt. De Open Dag wordt georganiseerd in het kader van de Week van Zorg en Welzijn.

Programma

  • Volg een programmaonderdeel: kortdurende behandeling, creatieve therapie, psychomotorische therapie en mindfulness.
  • Krijg informatie over werken bij Lentis, ziektebeelden, EMDR. het Hospitality Project, familiebetrekkingen, ervaringswerk, de cliëntenraad en de klachtenfunctionaris.
  • Volg een workshop/voorlichting: ‘De Kunst van het Herstellen’, Emotieregulatiestoornis en forensische psychiatrie.
  • En meer: de Autisme-belevingsbaan, Lentis Leefstijl en Lentis Erfgoed.

Van harte welkom!

Van 10.00 tot 15.00 uur aan de Semmelweislaan 4 in Stadskanaal. De toegang is gratis.

 

Feedback