Opening Rondje Dennenoord groot succes!

Start officiële opening Rondje Dennenoord
Geplaatst op 8 oktober, 2018

Zaterdag 6 oktober is Rondje Dennenoord feestelijk geopend door wethouder Hans de Graaf van de Gemeente Tynaarlo en Martin Sitalsing, voorzitter Raad van Bestuur van Lentis. Het lint werd doorgeknipt door de dochter van de wethouder en na het doorknippen van het lint vertrokken de ruim 80 aanwezigen voor het eerste rondje Dennenoord.

Aanwinst voor Zuidlaren en omstreken

Rondje Dennenoord wordt op sportief gebied gezien als een aanwinst voor de Gemeente Tynaarlo en Lentis. Rondje Dennenoord bestaat uit een 4-mijl parcours en een KWIEK Beweegparcours en is een initiatief vanuit Lentis Leefstijl. In samenwerking met de afdeling vastgoed van Lentis, Menzis SamenGezond, de Gemeente Tynaarlo, de loopverenigingen uit Zuidlaren en Golazo Noord Nederland is er één doel nagestreefd en dat is om mensen in beweging te krijgen en ze in beweging te houden.

Rondje Dennenoord is voor iedereen

Wethouder De Graaf geeft aan dat de gemeente Tynaarlo graag heeft bijgedragen aan de totstandkoming van het 4-mijl parcours in Zuidlaren: “Zo wordt het voor onze inwoners nog aantrekkelijker om hard te lopen. Iedereen kan er gebruik van maken, het is lekker dichtbij huis en je loopt over een speciaal parcours, dwars door en rondom het prachtige Dennenoord-terrein.” Ook voor cliënten en medewerkers van Lentis is het parcours aantrekkelijk. Verschillende cliënten en medewerkers lieten zich dan ook van de sportieve kant zien tijdens de opening.

Feedback