Psychisch Fitter in het programma ‘Gezond in het Hogeland’

Geplaatst op 21 september, 2021

Gemeente Het Hogeland is in juli gestart met het programma ‘Gezond in het Hogeland’. Dit bestaat uit activiteiten en video’s voor de inwoners om gezonder te leven. Ook aan onze cursus Psychisch Fitter wordt aandacht geschonken.

Psychisch Fitter

Vandaag, 21 september, wordt een interview met Monique Wijffels, ggz preventiewerker bij Lentis en cursusleidster van de cursus Psychisch Fitter uitgezonden in het TV-programma ‘Gezond in het Hogeland’ bij Omroep Het Hogeland. Naast Monique komt ook een deelnemer aan de cursus aan het woord over lichte psychische problematiek. Met de cursus leren de deelnemers onder andere meer richting te geven aan hun leven. De uitzending is 18.00 en 0.00 uur te bekijken op Ziggo kanaal 44.

Herhalingen

Sinds juli jl. is er iedere veertien dagen op dinsdag een nieuwe uitzending waarin er aandacht wordt besteed aan belangrijke thema’s als leefstijl, voeding, roken, alcohol, maar ook onderwerpen als financiële gezondheid en sociale contacten worden besproken. Het programma wordt op de vrijdagmiddag erna herhaald op de Facebookpagina van de gemeente.

Feedback