Terugblik op reis Tri team Go Nuts naar Vichy 2019

Geplaatst op 12 september, 2019
Alieda ging als begeleidster van de supporters mee met Team Tri go Nuts naar Ironman in Vichy. Een prachtige ervaring. Dit is haar verslag: “Eind augustus was het weer zover. We reisden met een groep van 40 mensen af naar Vichy in Frankrijk. Daar wordt ieder jaar een triatlon georganiseerd de zogenaamde Iron Man. Het gaat dan om 1,9 km zwemmen, 90 km fietsen en/ of 21 km hardlopen.
De inzet is om sponsorgeld bijeen te brengen voor de leefstijl van de cliënten.

Vorig jaar hebben we onze sporters in Vichy kunnen moedigen. Het enthousiasme werkte aanstekelijk. Cliënten vroegen zich af zou ik dat ook kunnen?
Wat begon als een vraag werd omgezet in een doel. Al gauw volgde de inschrijving ook door drie teams vanuit Lentis voor de triatlon in 2019. Trainingen volgden.
Vol bewondering zagen we de mensen in alle vroegte naar het zwembad gaan om hun baantjes te trekken, het open water volgde. Wat zijn er veel kilometers gefietst en hard gelopen. Wat een inzet om je doel te bereiken.
En dan is het zover, het is zaterdag 24 augustus de dag waarop het moet gebeuren. Ook dit jaar was er voor een aantal cliënten de mogelijkheid om mee te gaan naar Frankrijk als supporter. Wat is het belangrijk dat er mensen aan de kant staan om je aan te moedigen op het moment dat je het moeilijk hebt of om te zeggen dat je het goed doet.
Supporter zijn bleek dit jaar ook topsport, wat was het warm 34 C, maar wat mooi om te doen!
Weer zien we dat een aantal cliënten enthousiast zijn geworden en ervan dromen om volgend jaar mee te doen met de triatlon.
Daarnaast is het een heel mooie ervaring om in een prachtige omgeving te zijn met een fijne groep mensen.
Zowel voor de deelnemers als de supporters is dit weer een heel mooie ervaring geweest.
Vriendschappen zijn ontstaan, nieuwe doelen zijn gesteld en niet te vergeten…er is weer veel geld opgehaald namelijk voor de verdere ontwikkeling van leefstijl voor de cliënten.”
Feedback