Triatlon FACT Winschoten in Vichy een succes

Geplaatst op 3 september, 2018

Het FACT-team van Lentis in Winschoten heeft op 25 augustus meegedaan aan de Ironman 70.3-triatlon in Vichy, Frankrijk. Met 45 personen, medewerkers, cliënten en mensen van Tri Team Go Nuts, reisde men met de bus naar Vichy. Daar wachtte achttien van hen de sportieve uitdaging om al zwemmend, rennend en fietsend de halve triatlon tot een goed eind te brengen. Met succes. Sportief én financieel. Want met hun deelname brachten ze ook geld bijeen voor leefstijlbegeleiding van mensen met een ernstige psychiatrische aandoeningen.

Geweldige onderneming

Teamleider Jeanette van Dijk: “Het was een geweldige onderneming die iedereen veel energie heeft gegeven. De teller staat nu op 17.267 euro en de plannen voor een gezondere leefstijl ontwikkeling gaan door. In 2019 gaan we opnieuw deelnemen aan een triatlon en we hebben nu ook al een eerste team met cliënten die mee willen doen.”

We blijven in beweging

FACT-Winschoten blijft in beweging. Op 8 september doen tien lopers mee aan de Run in Winschoten. Jeannette van Dijk: “Op 15 september organiseren er in de Lentisvestiging aan de Stikkerlaan 1 van 11.00 tot 16.00 uur een Leefstijldag. Het weekend daarna lopen we mee met de Tocht om de Noord.”

Doneren

Het is nog steeds mogelijk om geld te doneren via de website van Tri Team Go Nuts.

Feedback