Zuidend kookt nu ook voor ’t Holthuys

Geplaatst op 29 juni, 2022

Vanaf woensdag 8 juni kookt het restaurantteam Zuidend ook voor ’t Holthuys in Annen. Het was gelijk een succes.
Hieronder lees je meer over de samenwerking.

Vanaf woensdag 8 juni jl. is restaurant Zuidend gestart met het leveren van brood- en warme maaltijden aan t Holthuys in Annen.
De aanleiding is dat Dignis de samenwerking met Koks Herberg heeft beëindigd. Voor het restaurantteam van Zuidend een prachtig kans om de bewoners van ‘t Holthuys kennis te laten maken met hun gezonde, smaakvolle en gevarieerde maaltijden.
De start op woensdag 8 juni was gelijk een succes. De bewoners konden heerlijk genieten van een maaltijd met Groninger asperges van Meinardi. Mevrouw Ten Berg was zo enthousiast dat ze de volgende recensie achterliet: “Hier in geen jaren zo lekker gegeten. Mijn compliment en succes!” Goed om te horen!

Perfect verlopen
Sjoerdtje Dam, locatiemanager van ’t Holthuys, vertelt het volgende over de samenwerking met Zuidend. “Bewoners van ‘t Holthuys en de aanleunwoningen waren al langere tijd niet meer tevreden over de kwaliteit van de maaltijden. We zijn het gesprek aangegaan met Herman Overberg over de mogelijkheden om de maaltijden vanuit Zuidend aangeleverd te krijgen en dit bleek gelukkig geen probleem. Dat de switch in een versneld tempo ging was wel even aanpoten, maar gelukkig is de overgang heel soepel verlopen.”
We krijgen hele positieve reacties van bewoners. Van “we hebben in jaren niet zo lekker gegeten en “het lijkt hier wel een restaurant”.”
Met dank aan het team van Zuidend en collega’s van het restaurant van ‘t Holthuys, is alles perfect verlopen.”
Ook Herman Overberg, facilitair teamleider van Zuidend, is vol lof over iedereen die betrokken is geweest bij de opstart. Dankbaar voor het vertrouwen van Dignis en voor de kans voor restaurant Zuidend. Hij verwacht dat gauw meer bewoners zich zullen aanmelden voor de maaltijdservice Zuidend.