Home Evenementen Diner bij Lentis voor mensen met Parkinson

Diner bij Lentis voor mensen met Parkinson

Univé Noord-Nederland, Distrivers en Lentis organiseren op dinsdag 13 juni een middagdiner in restaurant Zuidend (Dennenoord, E36) in Zuidlaren. Het diner begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Het diner is gratis.

Aanmelden

Heb jij Parkinson en is dit diner iets voor jou? Meld jezelf en eventueel een introducé aan. Ken jij iemand met die diagnose? Neem hem of haar mee en meld jullie samen aan voor het diner. Aanmelden kan bij sponsor Univé via deze link of door te bellen met het wijkrestaurant Zuidend van Lentis (maandag – donderdag) via 050-4097226.

Initiatief

‘Mensen een fijne middag bezorgen inclusief lekker eten’, dat wil Herman Overberg bereiken met dit initiatief. Herman, teamleider facilitair bedrijf Lentis, kwam op het idee door een item op de radio. Daarin vertelde iemand met de diagnose Parkinson dat uit eten gaan bijna niet wil. Herman heeft contact gezocht met Albertine Don uit Zuidlaren. Albertine heeft ook Parkinson en vertelde hoe Herman zijn idee het beste kon oppakken. Univé Noord Nederland en Distrivers toonden zich bereid om het evenement te sponsoren.

Initiatiefnemer Overberg bij Zuidend

Op de site van Univé Noord Nederland staat een uitgebreid bericht over het diner voor mensen met Parkinson in Zuidend op het Lentisterrein te Zuidlaren. Op de foto initiatiefnemer Herman Overberg voor restaurant Zuidend (met dank aan Univé Noord Nederland).