Socialrun 2018: Lentis doet mee aan dit anti-stigma evenement

Socialrun 2018 loopevenement

Lentis doet mee aan de Socialrun! De Socialrun is een non-stop estafetteloop voor het goede doel: Samen Sterk zonder Stigma. Van 21 tot 23 september 2018. 

Verschillende teams uit het hele land lopen 555 kilometer in 48 uur door een groot deel van Nederland. Lentis gaat deze uitdaging aan met minstens één team!

Lentis en Socialrun?

Lentis wil uiteraard meedoen aan Socialrun, Samen Sterk zonder Stigma. Met hart en hoofd recht doen aan de mens en zijn verhaal, dat drijft ons iedere dag weer. Onze patiënten verleggen grenzen en wij willen ze steun bieden om overeind te blijven. En omdat stigma niet meehelpt aan herstel van onze patiënten, willen we meelopen op 21, 22 en 23 september. Leuk: want dit jaar gaat Socialrun zelfs over het Dennenoordterrein in Zuidlaren!

Socialrun: Openheid stimuleren psychische aandoeningen en sponsoring

Je hoeft niet mee te lopen, je kunt ook op een andere manier meedoen. Het is namelijk mogelijk om het Lentisteam te sponsoren. Je kunt iedere kilometer die door het Lentis-team wordt gelopen sponsoren voor € 5,= per kilometer. Het ingezamelde bedrag komt ten goede aan diverse initiatieven die openheid bevorderen over psychische aandoeningen en die heersende taboes doorbreken.

Feedback