Lentis op festival Let’s Gro

Een inspiratiefestival over de toekomst van de stad Groningen en zijn omgeving, dat is hoe je Let’s Gro kunt omschrijven. Samen denken en dromen over hoe de toekomst van Groningen zou kunnen zijn en elkaar laten zien wat er nu al in Groningen gebeurt. Binnen Lentis zijn we ook volop bezig met de toekomst van onze patiënten. Lentis mag daarom ook dit jaar niet ontbreken op het festival Let’s Gro. Het evenement is dit jaar van woensdag 30 oktober tot zaterdag 2 november 2019. Het thema is Together.  Marlieke de Jonge, Lentis medewerker, verleent haar medewerking aan het onderdeel ‘Toegankelijk Groningen’.

Interactieve Gemeenteraadsbijeenkomst Toegankelijk Groningen

Vrijdagavond is het stadhuis van Groningen gereserveerd voor de werkgroep Toegankelijk Groningen. Burgers met een visuele handicap, doven en slechthorenden, met psychische problemen of een verstandelijke handicap dienen haalbare voorstellen in hoe de Groningse samenleving toegankelijk wordt voor burgers met een handicap. Dat allemaal in het teken van het VN-verdrag ‘Gelijke rechten (kansen) van en voor mensen met een handicap.

Indieners van de voorstellen krijgen ieder vijf minuten om hun plan te verdedigen. Daarna gaan raadsleden en het publiek met elkaar in discussie over de haalbaarheid.

Toegang

Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Meer over Let’s Gro

Voor meer informatie over de achtergrond van dit festival en de overige bijeenkomsten, ga je naar de site van Let’s Gro.

 

Feedback