Masterclass Peer supported open dialogue (POD)

Op maandag 2 september is er in de kliniek van Lentis in Groningen een Masterclass met Val Jackson, PhD. Val Jackson werkt als systeemtherapeut en POD-trainer in Leeds. Ze is een van de grondleggers van POD in Engeland. In de Masterclass ervaringen en de mogelijkheid om vragen te stellen.

In Peer-supported Open Dialogue (POD) werkt de cliënt samen met zijn persoonlijke netwerk en professionele hulpverleners aan eigen hulpvragen. POD is een vraaggestuurde netwerkbenadering waarin ruimte gemaakt wordt voor dialoog en verbinding. Het is een behandelvorm die – nóg nadrukkelijker dan andere – de cliënt en zijn of haar omgeving centraal stelt. Door gelijkwaardige inzet van kennis en ervaringen wordt gezocht naar gezamenlijke betekenisgeving.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is voor iedereen, dus cliënten, naasten en medewerkers en anderen die interesse en/of vragen hebben over het werken volgens de POD-benadering.

Meer weten?

Je kunt meer lezen over POD op de website van POD Nederland. Je kunt ook lezen hoe POD een rol speelt bij herstelondersteuning.  Bekijk hier de flyer POD

Aan de masterclass zijn geen kosten verbonden.

Feedback