Volop sportiviteit op 21 september in Zuidlaren

Hunzeloop

Op zaterdag 21 september gaat de Hunzeloop, die start op De Brink in Zuidlaren, over de zuidzijde van het mooie parkachtige Lentisterrein in Zuidlaren.
Wandelaars kunnen hun stempel voor de 5 kilometerloop halen in de kringloop en kledingwinkel, die speciaal deze dag de deuren open stelt voor bezoekers!
Via het museum van Lentis Erfgoed, ook op het Werkplein, wordt de tocht vervolgd naar het eindpunt.

De Hunzeloop kent verschillende afstanden. Naast de 5 kilometer kun je deenemen aan de 10, 15, 20 en 25 kilometer. Voor meer informatie kun je terecht op de website van de Hunzeloop: www.hunzeloopwandeltocht.nl

Socialrun

Volop sportiviteit in Zuidlaren. Niet alleen de Hunzeloop komt op             21 september over het Lentisterrein. Ook de Socialrun zal op 20 en       21 september gebruik maken van het terrein. Dit grote hardloopevent, waarbij ruim 40 teams deelnemen, leggen in estafettevorm 555 km. af in 48 uur. Al in de vroege ochtend komen de eerste lopers aan. Het terrein van Lentis zal fungeren als grote doorkomst. Zo’n 1000 sportfanaten maken gebruik van het terrein om even op adem te komen. Ze worden voorzien van eten en drinken en daarnaast kunnen ze bijtanken in de ontspanningtent. Ook is er een DJ aanwezig.

 

Feedback