Vrouw voor een vijver

Mindfulness: terugkombijeenkomsten

Cliënten en ex-cliënten van het Centrum Integrale Psychiatrie (CIP) die de Mindfulness-based Cognitieve Therapie en/of de Compassietraining kunnen deelnemen aan de terugkombijeenkomsten mindfulness.

Wat houden de terugkombijeenkomsten mindfulness in?

Deze bijeenkomsten worden georganiseerd door vrijwilligers, allen cliënten of ex-cliënten van het CIP, met geruime ervaring met het beoefenen van en leiden van diverse meditatieoefeningen. Op deze manier kun je blijven oefenen met wat je geleerd hebt tijdens de trainingen en de oefeningen nog eens samen met anderen doen. Je kunt met lotgenoten bespreken waar je tegenaan loopt bij het wel of niet oefenen en hoe je hier beter mee om kunt gaan.

Praktische informatie

De bijeenkomsten zijn eens in de twee weken op maandagmiddag van 16:30 – 18:00 uur in de mindfulnessruimte van het CIP (Hereweg 80, eerste verdieping). Je hoeft je niet op te geven voor de bijeenkomsten en kunt gewoon binnenlopen. Je kunt ook na afronding van je behandeling deel blijven nemen. Op deze manier stimuleren wij het blijven oefenen met wat je geleerd heeft tijdens je behandeling. Neem contact op met het CIP voor meer informatie, op telefoonnummer 050 – 5223135, of e-mail integralepsychiatrie@lentis.nl.