theobuurman 8309-

Contact

Lentis helpt je graag verder als je vragen hebt. Je kunt hierbij denken aan:

  • Algemene vragen over de behandelingen van Lentis.
  • Vragen over aanmelding, wachttijden en vergoedingen.
Belangrijk om te weten:

  • Voor spoedgevallen of noodkreten dien je contact op te nemen met je huisarts.
  • Voor het verzetten van afspraken kun je terecht bij het secretariaat van de afdeling waar je in behandeling bent. Contactgegevens hiervan vind je in je verwijsbrief.

Voor algemene informatie over Lentis of contact met een van onze medewerkers of afdelingen, kun je contact opnemen met onze receptie. Je kunt telefonisch contact opnemen, een mailtje sturen of het contactformulier invullen.

Contact per telefoon

Algemene vragen

Heb je algemene vragen over Lentis of zoek je contact met een van onze medewerkers, neem dan contact op met het algemene telefoonnummer van Lentis: 088 – 114 00 00.

Contact per e-mail

Indien je onderstaand contactformulier invult, nemen wij zo snel mogelijk en uiterlijk binnen twee werkdagen contact met je op.

Let op: dit formulier is alleen bestemd voor algemene vragen. Vermeld hier geen persoonlijke of medische gegevens in. We delen je gegevens niet met anderen.

Veelgestelde vragen

Bereikbaarheid locaties tijdens wegwerkzaamheden ring Groningen

Van 2015 tot 2021 zijn er vele werkzaamheden rondom de zuidelijke ringweg van de stad Groningen. Welke wegwerkzaamheden er momenteel zijn, kun je op de onderstaande kaart zien.