Contact – Basis GGZ Lentis

Je kunt altijd rechtstreeks contact opnemen met het secretariaat van Basis GGZ Lentis. Indien je onderstaand contactformulier invult, nemen wij zo snel mogelijk en uiterlijk binnen twee werkdagen contact met je op. Je kunt uiteraard ook telefonisch contact met onze medewerkers via 050 522 32 98 of een e-mail sturen als je dit prettiger vindt. Als je vragen hebt, kun je ook bij onze veelgestelde vragen kijken of jouw vraag ertussen staat.

Heb je ons een e-mail gestuurd en kreeg je automatisch antwoord dat je bericht niet bij ons aangekomen is? Omdat wij bezig zijn met het opschonen van verouderde e-mailadressen, kan het zijn dat de melding hiermee te maken heeft. Voor meer informatie of het opvragen van het correcte e-mailadres, kun je contact opnemen met onze informatieservice.

Formulieren worden verzonden via een verbinding waarvan we niet volledig kunnen garanderen dat die veilig is. Wees dus voorzichtig met het delen van informatie die privacygevoelig is. Binnenkort kan je op Lentis.nl alle informatie online delen via een beveiligde omgeving.