Dementieonline

Leven met dementie. Dat is ingrijpend voor alle betrokkenen. Zorg je voor een familielid of bekende met dementie? DementieOnline biedt informatie, tips, advies en een online cursus voor mantelzorgers. Zodat je nog beter voor jouw naaste met dementie kunt zorgen.

De online cursus is niet gratis, houd daar rekening mee. De cursus bestaat uit vijf lessen en is vooral een ‘doe-cursus’. Je leert dingen, die meteen bruikbaar zijn in de dagelijkse praktijk. En dat allemaal van achter uw eigen computer. Deelnemers die de cursus volgden, voelen zich sterker en meer in balans. Met de cursus lukt het je beter om de zorg voor jouw naaste vol te houden. Je krijgt een eigen digitale coach om je bij de cursus te helpen.

En wat mooi is: de meeste zorgverzekeraars vergoeden de cursus geheel. Ook gaat dit niet ten koste van je eigen risico en er is geen eigen bijdrage. DementieOnline zoekt alles voor je uit. Wil je toch deelnemen ook als je zorgverzekering het niet vergoedt, dan zijn de kosten van deelname € 500,-.