Home Locaties Autisme Team Noord-Nederland (ATN) Groningen

Autisme Team Noord-Nederland (ATN) Groningen

Top GGZ

Het Autisme Team Noord-Nederland (ATN) is gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van (jonge) kinderen en volwassenen met een Autismespectrumstoornis, waarbij sprake is van een ernstige, complexe en/of zeldzame aandoeningen of complicaties, of er is sprake van een ernstig beloop van de klachten. Het Autisme Team Noord-Nederland is een derdelijns zorgafdeling en biedt hoogspecialistische zorg. Dit betekent dat er eerst een behandeling, gericht op uw autismespectrumstoornis, bij de een andere specialistische GGZ-instelling is geprobeerd en dit u onvoldoende heeft geholpen. Zowel u en uw behandelaar/huisarts maken de inschatting dat u onvoldoende zult profiteren van een behandeling elders. Lees meer over het Autisme Team Noord-Nederland.

Hoe kan ik me aanmelden?

Een huisarts of Centrum voor Jeugd en Gezin (als je jonger bent dan 18 jaar) kan je doorverwijzen naar ATN. Vervolgens kijken we samen met jou of wij je kunnen helpen.

Praktische informatie

ATN Groningen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Je kunt gratis parkeren vlakbij het gebouw. ATN bevindt zich op de tweede verdieping. In de wachtkamer staan koud water, ranja, thee en koffie.

Wachttijden