Home Locaties Wonen Groningen – Helpman

Wonen Groningen – Helpman

Als het door psychiatrische kwetsbaarheid voor korte of lange tijd niet mogelijk is zelfstandig te wonen, kom je wellicht in aanmerking voor Wonen in Helpman. Lees hier meer over Wonen bij Lentis.

Voor wie is Wonen Helpman?

Binnen Helpman wonen mensen met een psychiatrische aandoening en dubbele diagnose vanaf 18 jaar en ouder. Binnen BW Helpman kan de cliënt werken aan doelen om de zelfstandigheid te bereiken. De woonafdeling ligt in de buurt Helpman. Het is een rustige wijk met veel voorzieningen en winkels in de buurt. In het pand wonen 35 bewoners. Deze zijn van alle leeftijden en achtergronden.

Hoe ziet de afdeling eruit?

De woonvorm ligt in de buurt Helpman. Het is een rustige wijk met veel voorzieningen in de buurt  zoals een supermarkt, drogist en een snackbar. In het pand van de woonvorm wonen 35 bewoners. Deze zijn van alle leeftijden en achtergronden.

De cliënt verblijft in een studio appartement. Er zijn algemene ruimtes, een keuken, woonkamer en een activiteitenruimte. In de gemeenschappelijke ruimtes vinden verschillende activiteiten plaats.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor Wonen bij onze woonzorgconsulent. Je mag hiervoor ook je behandelaar of huisarts vragen. Vul dit formulier in en stuur dat op naar aanmeldingwonen@lentis.nl. De woonzorgconsulent neemt vervolgens contact op met jou of je verwijzer om te bepalen of je in aanmerking komt voor wonen bij Lentis en welke locatie het beste bij je zou passen.

Ben je een verwijzer? Maak dan gebruik van dit aanmeldformulier.