Home Locaties Wonen Helpman

Wonen Helpman

Als het door psychiatrische kwetsbaarheid voor korte of lange tijd niet mogelijk is zelfstandig te wonen, kom je wellicht in aanmerking voor Wonen in Helpman. Lees hier meer over Wonen bij Lentis.

Hoe ziet de afdeling eruit?

De woonafdeling ligt in de buurt Helpman. Het is een rustige wijk met veel voorzieningen en winkels in de buurt. In het pand wonen 35 bewoners. Deze zijn van alle leeftijden en achtergronden.

Op locatie Helpman hebben de studio’s een zit/slaapkamer met keuken en eigen badkamer met douche en toilet. In de badkamer staat een wasmachine. In het gebouw zijn algemene, gemeenschappelijke ruimtes, een keuken, woonkamer en een activiteitenruimte. In de gemeenschappelijke ruimtes vinden verschillende activiteiten plaats.

De begeleiding is in het gebouw aanwezig van 7.30 tot 22.30 uur. In de nacht is er een nachtdienst die bij nood op afroep beschikbaar is voor alle woonlocaties in Groningen.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor Wonen bij onze woonzorgconsulent. Je mag hiervoor ook je behandelaar of huisarts vragen. Vul dit formulier in en stuur dat op naar aanmeldingwonen@lentis.nl. De woonzorgconsulent neemt vervolgens contact op met jou of je verwijzer om te bepalen of je in aanmerking komt voor wonen bij Lentis en welke locatie het beste bij je zou passen.

Ben je een verwijzer? Maak dan gebruik van dit aanmeldformulier.