Home Locaties Wonen Tuinwijk

Wonen Tuinwijk

Als het door psychiatrische kwetsbaarheid voor korte of lange tijd niet mogelijk is zelfstandig te wonen, kom je wellicht in aanmerking voor Wonen in de Tuinwijk. Lees hier meer over Wonen bij Lentis.

Hoe ziet de afdeling eruit?

Wonen Tuinwijk zit aan de Concordiastraat aan de noordkant van de stad Groningen. Op loopafstand vind je winkelplein Selwerd.

Wonen Tuinwijk bestaat uit een blok huizen die Lentis huurt van de woningcorporatie. In totaal zijn er 11 twee-persoonshuizen en meerder losse appartementen waar bewoners naar kunnen doorstromen vanuit de twee-persoonshuizen.

In de twee-persoonshuizen hebben beide bewoners een eigen kamer. Woonkamer, keuken en sanitair worden gedeeld.

De begeleiding en de inloop zitten aan het begin van de straat. Begeleiding is aanwezig van 7.30 tot 22.30 uur. In de nacht is er een nachtdienst die bij nood op afroep beschikbaar is voor alle woonlocaties in Groningen.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor Wonen bij onze woonzorgconsulent. Je mag hiervoor ook je behandelaar of huisarts vragen. Vul dit formulier in en stuur dat op naar aanmeldingwonen@lentis.nl. De woonzorgconsulent neemt vervolgens contact op met jou of je verwijzer om te bepalen of je in aanmerking komt voor wonen bij Lentis en welke locatie het beste bij je zou passen.

Ben je een verwijzer? Maak dan gebruik van dit aanmeldformulier.