Maarsheerd22

Contactpoli Ouderenpsychiatrie Stadskanaal

De contactpoli is voor mensen met psychische problemen, die in behandeling zijn bij de Ouderenpsychiatrie van Lentis. Er is ondersteuning van hulpverleners en contact met andere cliënten.

Voor wie is de contactpoli

De contactpoli is voor mensen van ongeveer 60 jaar en ouder met psychische aandoeningen. De problemen beïnvloeden uw leven, u bent ervoor in behandeling. Als er behoefte is aan meer ondersteuning, kan de contactpoli u deze mogelijkheid bieden.

Wat en hoe in de contactpoli

Tijdens de openingsuren kunt u binnenlopen voor een kopje koffie, het lezen van de krant en een praatje met medecliënten. Een gesprek met een hulpverlener is mogelijk. De controle van lithium kan er plaatsvinden. Veel mensen ervaren bezoek aan de contactpoli als positief. Het kan ertoe bijdragen dat problemen niet verergeren.

Praktische informatie

Contactpoli’s van Lentis Ouderenpsychiatrie vindt u in:

Stadskanaal in woonzorgcentrum Maarsheerd, Maarsdreef 1A
Open: dinsdag 09.30 uur – 11.30 uur; themagroep op donderdagmorgen, 1x per 14 dagen

Delfzijl in locatie De Brug, Zwet 11
Open: woensdag, 09.30 uur – 11.30 uur

Winschoten in locatie De A-Borg, Parklaan 1B
Open: woensdag 09.30 uur – 11.30 uur.

Aanmelden

De contactpoli is een aanvulling op de behandeling. Samen met de behandelaar bekijkt u of bezoek aan de contactpoli voor u geschikt is. De behandelaar kan u aanmelden.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u de folder downloaden of contact opnemen met de behandelaar of Lentis Ouderenpsychiatrie, telefoon (0597) 456104, opoost@lentis.nl

Informatie voor verwijzers