Home Locaties De Drijfveer Hoogezand

De Drijfveer Hoogezand

De Drijfveer is een inloopvoorziening met activiteiten in Sappemeer. We zitten in een gebouw waar we met andere organisaties samenwerken, waaronder WerkPro, Cosis, Zonnehuisgroep Noord en St. Present.

Iedereen welkom

Je hoeft niet in zorg te zijn bij Lentis om langs te komen bij de Drijfveer. Het is een plek waar iedereen welkom is: of je nou op zoek bent naar dagritme of weekstructuur, sociale contacten of een fijne invulling van je dag. Je kan zonder indicatie of afspraak bij ons binnenlopen voor een praatje, kopje koffie of thee of voor het lezen van een krant. Je kunt komen en gaan wanneer jij dat wil (binnen de openingstijden).

Openingstijden

  • Maandag, dinsdag en donderdag van 09:00 tot 16:00
  • Woensdag van 09:00 tot 14:00

Activiteiten bij de Drijfveer

Veel mensen komen bij de Drijfveer voor structuur, een thuis weg van huis en mensen ontmoeten onder professionele begeleiding. We organiseren activiteiten zoals een lunch, bingo, bloemschikken, een muziekmiddag, creatief, een quiz en verschillende eetactiviteiten. Verder wandelen of fietsen we elke week met een paar bezoekers. Bezoekers mogen zelf ook activiteiten aandragen, dan kijken we of en wanneer we dat kunnen inplannen.