Home Locaties FACT Groningen Zuid

FACT Groningen Zuid

Als je psychische problemen hebt, kan dit veel invloed hebben op jouw dagelijkse leven. Bij het FACT-team kun je terecht voor behandeling en begeleiding op verschillende levensgebieden. Denk hierbij aan wonen, dagbesteding, werk, verslaving en financiën. In de stad Groningen werken 4 FACT teams: Centrum, Noord-West, Oost en Zuid. Binnen deze teams werken verschillende specialisten met elkaar samen. De FACT-medewerker kan wanneer het nodig is bij je langskomen. Lees hier meer over FACT.

Aanmelden

Je huisarts kan je doorverwijzen naar Lentis. Soms kom je bij FACT nadat je behandeling bij een andere Lentis-afdeling is afgelopen. Je behandelaar verwijst je dan door. Als je bent doorverwezen kijken we samen op welke levensgebieden het FACT-team je kan ondersteunen.

Praktische informatie

Je vindt ons team op de Lentis-locatie in de wijk Corpus den Hoorn. Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein van Lentis. Onze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Verschillende stads- en regiobuslijnen stoppen aan het Van Swietenplein aan de achterkant van het gebouw. 

Wachttijden