Home Locaties Het Anker Groningen

Het Anker Groningen

Bezoekers van het Anker hebben een psychische ziekte, persoonlijkheidsstoornis of verslavingsproblemen en wonen zelfstandig in de wijdere omgeving van het Heymanscentrum. U kunt meedoen aan gezellige activiteiten en ontmoet andere mensen. De dagbesteding kan ook helpen om meer structuur in uw dag te krijgen.

Hoe ziet de afdeling eruit?

Op de dagbesteding is het gemoedelijk en vertrouwd. Het Anker heeft een eigen ruimte met terras in het Heymanscentrum in het zuiden van de stad Groningen. Hier kunt u uw dag op een prettige manier doorbrengen. Er zijn veel activiteiten en u krijgt hulp om het dagelijkse ritme thuis vol te houden.

We drinken koffie en thee met elkaar, doen spelletjes en knutselen. U kun ook bezig zijn met uw eigen hobby of iets nieuws proberen. Op vrijdagmiddag is er vaak een muziekvoorstelling in het Heymanscentrum waar we naartoe gaan. De vakantie is een van de hoogtepunten: ´s Middags eten en koken we vaak samen. Met groenten uit eigen kas!

Aanmelden

We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, van 09.30 uur tot 16.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.30 uur tot 14.00 uur.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de medewerkers van het Anker, telefoon (050) 521 4999, e-mailhetanker@lentis.nl U kunt vrijblijvend komen kennismaken en een paar dagdelen meedoen.