Home Locaties Het Vondelhuys Winschoten

Het Vondelhuys Winschoten

Als het door psychiatrische kwetsbaarheid voor korte of lange tijd niet mogelijk is zelfstandig te wonen, kom je wellicht in aanmerking voor Wonen in het Vondelhuys in Winschoten. Lees hier meer over Wonen bij Lentis.

Hoe ziet de afdeling eruit?

Het Vondelhuys ligt in een rustig gelegen omgeving in Winschoten Zuid, op loopafstand van het station en buurtsuper. Het centrum van Winschoten ligt op 1 km afstand. In het Vondelhuys heeft Lentis op de begane grond een vleugel gehuurd voor bewoners van 45 jaar en ouder. Dit zijn 20 één-persoons appartementen. De appartementen hebben allemaal een verschillende indeling, maar ieder appartement heeft een eigen woonkamer, slaapkamer, keuken en douche en toilet. Daarnaast is er een gemeenschappelijke ruimte ingericht als inloop. Hier vinden inloopmomenten en activiteiten plaats. De begeleiding heeft een kantoor in het gebouw, dichtbij de bewoners.

De begeleiding is in het gebouw aanwezig van 8.30 tot 22.30 uur. In de nacht is er een wakkere nachtdienst.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor Wonen bij onze woonzorgconsulent. Je mag hiervoor ook je behandelaar of huisarts vragen. Vul dit formulier in en stuur dat op naar aanmeldingwonen@lentis.nl. De woonzorgconsulent neemt vervolgens contact op met jou of je verwijzer om te bepalen of je in aanmerking komt voor wonen bij Lentis en welke locatie het beste bij je zou passen.

Ben je een verwijzer? Maak dan gebruik van dit aanmeldformulier.