Ingang kliniek Groningen Lentis

Kliniek Groningen

Als je ernstige psychische klachten hebt, kun je worden opgenomen in de Kliniek Groningen. Dit is een 24-uurs kliniek met veelal kortdurende opnames. De kliniek heeft verschillende afdelingen:

Hoe ziet een behandeling bij Kliniek Groningen eruit?

Je kunt bij de kliniek Groningen zowel vrijwillig of gedwongen opgenomen worden.

Op de afdeling heb je als patiënt een eigen slaapkamer, met onder andere een bed, kast, bureau en wastafel. Verder kun je gebruik maken van de huiskamer en keuken, het sanitair en is er een wasmachine en droger aanwezig.

Praktische informatie

Parkeren

Parkeren kan bij kliniek Groningen het beste bij het parkeerterrein Zaanstraat. Van daar loop je in 10 minuten naar de kliniek. Wil je gebruik maken van het parkeerterrein bij de kliniek? Maandag t/m vrijdag van 7.00-16.00 uur is het betaald parkeren. De eerste 90 minuten zijn gratis, daarna betaal je € 1,50 per uur. Hou rekening met wachttijden, er is beperkte parkeerruimte.

Bereikbaarheid met OV

Het hoofdstation van Groningen bevindt zich op minder dan tien minuten lopen van onze kliniek.

Bezoektijden

Patiënten die opgenomen zijn in de kliniek mogen buiten de therapieën om bezoek ontvangen. De bezoektijden zijn van 14.00-17.00 uur en van 19.00- 21.00 uur. In het weekend zijn de bezoektijden ruimer, hierover kan je met de verpleegkundige overleggen.

Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met onze informatieservice of de veelgestelde vragen bekijken:

Restaurant

Cliënten, familie, vrienden en medewerkers van de kliniek zijn van harte welkom in ons restaurant voor een warme maaltijd of een lunch of een kopje koffie. De menu’s en de het reserveringsformulier (voor grote groepen) zijn te vinden op de restaurant pagina van de kliniek.

Feedback