laptop

Lentis Online

In de volledig online behandeling van Lentis Online kun je direct aan de slag met je psychische problemen waar jij dat wilt. Thuis, op je werk of onderweg. De behandeling is geschikt als je lichte tot matige psychische klachten hebt (Basis GGZ). Je kunt je angstklachten, depressieve gevoelens, trauma of ADHD aanpakken in een online behandeling. Je werkt met online behandelmodules en hebt via beeldbellen contact met een van de behandelaars van het online team.

Het behandelteam

De behandelaars van de Lentis Online werken vanuit Lentis Basis GGZ in Groningen. Maak kennis met ons online team:

Voor wie is Lentis Online

Je kunt bij Lents Online terecht als je last hebt van psychische problemen. Bij Lentis Online werkt een deskundig online team dat gespecialiseerd is in het behandelen van diverse klachten zoals depressie, angstklachten, ADHD en trauma’s in de Generalistische Basis GGZ. Op de pagina van Lentis Online vind je meer informatie.

Behandelingen bij Lentis Online

Samen bepalen we welke behandeling geschikt is voor jouw hulpvraag. Lentis Online beschikt over een uitgebreid behandelaanbod en diagnostische trajecten. Op de pagina van Lentis Online lees je alles over het behandelaanbod van Lentis Online.

Aanmelden bij Lentis Online

Als je je wilt aanmelden voor een behandeling bij Lentis Online, heb je een verwijsbrief van je huisarts nodig. Wij adviseren je, als je last hebt van psychische klachten, dit met je huisarts te bespreken. Op de pagina van Lentis Online vind je meer informatie over het aanmeldproces van Lentis Online.

Praktische informatie

De behandeling bij Lentis Online is volledig online. Dit betekent dat je niet naar een locatie van Lentis hoeft de komen, maar de behandeling volgt via ons online behandelplatform. Hierdoor kun je zelf aan de slag met de behandeling, wanneer jij dat wilt. De gesprekken met jouw behandelaar gaan via beeldbellen. Dit kun je vergelijken met skype, alleen dan via onze veilige omgeving. Op de pagina van Lentis Online lees je hoe de behandeling bij Lentis Online werkt.

Heb je al toegang tot ons online behandelplatform? Hieronder kun je inloggen.

 

Informatie voor verwijzers

Lentis Online biedt hulp aan patiënten in de basis GGZ. Lentis Online is onderdeel van Basis GGZ Lentis. Patiënten aanmelden kan via zorgdomein naar Basis GGZ Lentis te Groningen of door contact op te nemen met Basis GGZ Lentis.

Bellen met Lentis Online of Basis GGZ Lentis mag natuurlijk altijd, telefoon (050) 522 32 98 of mailen online@lentis.nl