Delfzijl header

Polikliniek Delfzijl

Bij polikliniek Delfzijl kun je terecht voor specialistische zorg als je last hebt van matig tot ernstige psychische klachten. Samen met jou maken we een plan om je klachten te behandelen of te stabiliseren. Onze behandelaren zijn deskundig, professioneel en erop gericht om jou te helpen.

Voor wie is Polikliniek Delfzijl bedoeld?

Je kunt bij de Polikliniek terecht voor hulp bij het omgaan en verminderen van je psychische klachten. Bij ons werken deskundige behandelaren die gespecialiseerd zijn in het behandelen van depressie, angstklachten, ADHD, trauma’s, eetstoornissen, problemen op seksueel gebied, psychische problemen bij ziekte en persoonlijkheids​problematiek. Je kunt snel bij ons terecht.

Behandelingen bij Polikliniek Delfzijl

Afhankelijk van de ernst van je klachten, bepalen we samen welke behandeling geschikt is om de problemen te behandelen. Lentis heeft een uitgebreid behandelaanbod, dus er zijn veel mogelijkheden om te kiezen wat goed bij jouw situatie past.

Als je last hebt van klachten die minder complex zijn, dan kan je ook bij ons terecht. We bieden verschillende trajecten die vallen onder de zogenaamde Basis GGZ.

Heb je al lang last van psychische klachten en heb je daarom hulp nodig op meerdere gebieden (bijvoorbeeld wonen, dagbesteding en gezinsproblemen)? FACT Delfzijl helpt je hierbij door uit te gaan van je mogelijkheden en wat minder te letten op beperkingen.

Aanmelden bij Polikliniek Delfzijl

Als je je wilt aanmelden voor een behandeling bij Polikliniek Delfzijl, dan heb je een verwijsbrief nodig van je huisarts. Als je last hebt van psychische klachten, adviseren we je dit met je huisarts te bespreken. Je huisarts bekijkt dan of een verwijzing naar ons nodig is.

Praktische informatie

Polikliniek Delfzijl ligt op hetzelfde terrein als het Delfzicht Ziekenhuis. We zijn makkelijk te bereiken, zowel per auto als met het openbaar vervoer.

Route en parkeren

Plan hier je route. Bij het pand is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bereikbaarheid met OV

Polikliniek Delfzijl ligt op een paar minuten lopen van Bushalte Ziekenhuis Jachtlaan, Delfzijl. Naar en vanaf hier rijden vaak verschillende bussen.

Plan hier je route

Openingstijden

Op werkdagen: 8.30 – 17.00 uur

Bekijk ook de veelgestelde vragen:

#

Delfzijl jachtlaan voorkant