Polikliniek Winschoten

Polikliniek Winschoten

Bij Polikliniek Winschoten kun je terecht voor specialistische zorg als je last hebt van matig tot ernstige psychische klachten. Samen met jou maken we een plan om je klachten te behandelen of te stabiliseren. Onze behandelaren zijn deskundig, professioneel en erop gericht om jou te helpen.

Vanaf 17 juni 2019 vinden de meeste behandelingen bij Lentis in Oldambt plaats in één van de GGZ Wijkteams in Oldambt.

Voor wie is Polikliniek Winschoten bedoeld?

Je kunt bij de Polikliniek terecht voor hulp bij het omgaan en verminderen van je psychische klachten. Bij ons werken deskundige behandelaren die gespecialiseerd zijn in het behandelen van depressie, angstklachten, ADHD, trauma’s, eetstoornissen, problemen op seksueel gebied, psychische problemen bij ziekte en persoonlijkheids​problematiek. Je kunt snel bij ons terecht.

Behandelingen bij Polikliniek Winschoten

Afhankelijk van de ernst van je klachten, bepalen we samen welke behandeling geschikt is om de problemen te behandelen. Lentis heeft een uitgebreid behandelaanbod, dus er zijn veel mogelijkheden om te kiezen wat goed bij jouw situatie past.

Als je last hebt van klachten die minder complex zijn, dan kan je ook bij ons terecht. We bieden verschillende trajecten die vallen onder de zogenaamde Basis GGZ.

Als je psychische klachten erg ernstig zijn, dan is een opname in onze kliniek de beste manier om je verder te helpen.

Heb je al lang last van psychische klachten en heb je daarom hulp nodig op meerdere gebieden (bijvoorbeeld wonen, dagbesteding en gezinsproblemen)? FACT Winschoten helpt je hierbij door uit te gaan van je mogelijkheden en wat minder te letten op beperkingen.

Hoe kan ik me aanmelden bij Polikliniek Winschoten

Als je je wilt aanmelden voor een behandeling bij de Polikliniek, dan heb je een verwijsbrief nodig van je huisarts. Als je last hebt van psychische klachten, adviseren we je dit met je huisarts te bespreken. Je huisarts bekijkt dan of een verwijzing naar ons nodig is.

Praktische informatie

Polikliniek Winschoten ligt aan de doorgaande weg Meester D.U. Stikkerlaan. We zijn makkelijk te bereiken, zowel per auto als met het openbaar vervoer.

Route en parkeren

Polikliniek Winschoten ligt op enkele minuten rijden van Rijksweg A7 (afslag 47). Bij het pand is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Plan hier je route

Bereikbaarheid met OV

Per bus is de Polikliniek makkelijk te bereiken: Bushalte Mr. D.U. Stikkerlaan is voor de deur. Met grote regelmaat arriveren en vertrekken hier bussen.

Plan hier je route

Openingstijden

Op werkdagen: 8.00 – 17.00 uur

Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met onze informatieservice of de veelgestelde vragen bekijken:

Het team van Polikliniek Winschoten

Je kunt bij Lentis terecht voor deskundige hulp bij psychische problemen. Vanuit allerlei specialismen verlenen we de zorg die past bij de mate en ernst van jouw klachten. Bij ons werken mensen met verschillende disciplines: een psychiater, arts, klinisch psycholoog, psychotherapeut, GZ-psycholoog, verpleegkundigen, psychomotore therapeuten, creatief/beeldend therapeuten en verpleegkundige specialisten.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

#

polikliniek Winschoten binnen

Feedback