Olympia 2K

PsyQ Hilversum

PsyQ Hilversum biedt specialistische en toegankelijke hulp als je last hebt van psychische problemen. Onze behandelaren zijn deskundig en specialistisch en gedreven jou te helpen. Je kunt meestal snel weer verder met je leven of een nieuwe start maken.

Voor wie is PsyQ Hilversum bedoeld?

Je kunt bij PsyQ Hilversum terecht als je last hebt van psychische problemen. Bij ons werken deskundige behandelaren die gespecialiseerd zijn in het behandelen van depressie, angstklachten, ADHD, autisme, trauma’s, eetstoornissen, problemen op seksueel gebied, psychische problemen bij ziekte en persoonlijkheids​problematiek. Je kunt snel bij ons terecht.

Behandelingen bij PsyQ Hilversum

Afhankelijk van de ernst van je klachten, bepalen we samen welke behandeling geschikt is om je problemen te behandelen. PsyQ Hilversum beschikt over een uitgebreid behandelaanbod. Meer informatie over behandelingen bij PsyQ kun je ook vinden op de landelijke website.

Hoe kan ik me aanmelden bij PsyQ Hilversum

Als je je wilt aanmelden voor een behandeling bij PsyQ Hilversum, heb je een verwijsbrief van je huisarts nodig. Wij adviseren je, als je last hebt van psychische klachten, dit met je huisarts te bespreken. Je huisarts bekijkt dan of een verwijzing naar PsyQ Hilversum nodig is.

Praktische informatie

Parkeren

Parkeren op het terrein is helaas niet mogelijk. Voor meer informatie over parkeren in de omgeving kun je een routebeschrijving verkrijgen bij het secretariaat (hierin staat ook de routebeschrijving met betrekking tot OV).

Bereikbaarheid met OV

Station Hilversum Sportpark bevindt zich op 10 minuten lopen. Ook stopt er een bus voor ons pand. Kijk voor de juiste reisinformatie op 9292.nl

Openingstijden:

  • Maandag 8.30-20.00 uur
  • Dinsdag 8.30-20.00 uur
  • Woensdag 8.30-18.00 uur
  • Donderdag 8.30-18.00 uur
  • Vrijdag 8.30-17.00 uur

Als je vragen hebt, kun je de veelgestelde vragen bekijken:

Het team van PsyQ Hilversum

PsyQ Hilversum is een dynamisch, multidisciplinair team van ongeveer achttien behandelaars met verschillende specialismen, waaronder psychologen, gezondheidszorgpsychologen, een klinisch psycholoog, een psychiater, een systeemtherapeut en een psychomotorisch therapeut.

We vinden opleiding en ontwikkeling erg belangrijk, daarom zijn er doorlopend collega’s in opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog en klinisch psycholoog.

Informatie voor verwijzers

Aanmelden patiënten

Patiënten aanmelden voor PsyQ Hilversum kan het beste via Zorgdomein

Consultatielijn

Behoefte aan collegiaal overleg? Neem dan telefonisch contact met ons op: 088 114 70 01 Het secretariaat zorgt ervoor dat contact wordt gelegd met een inhoudelijk deskundige behandelaar.

Faxnummer

035 625 91 20

#

Olympia 2K onvangst2