Lentis in Corpus den Hoorn, Groningen

Team290 Groningen

Team290 ondersteunt mensen met dementie en hun naasten in de thuissituatie. Zijn de klachten ernstig? Dan kan Team290 u helpen. Wij zijn een specialistisch team van casemanagers dementie, (gz-)psychologen en specialisten ouderengeneeskunde. Team290 biedt diagnostiek, behandeling, begeleiding en advies.

Voor wie is Team290 bedoeld?

Team290 is er voor mensen met (het vermoeden van) dementie waarbij de klachten ernstig zijn. De mantelzorger kan ook rekenen op onze ondersteuning.

Team290 is actief in de provincie Groningen en Noord-Drenthe.

Begeleiding en behandeling bij Team290

Wij bieden hulp in de vorm van:

  • Diagnostiek (onderzoek)
  • Begeleiding
  • Behandeling

U heeft regelmatig contact met uw casemanager (persoonlijk begeleider). Hij of zij is er ook voor uw mantelzorger. Samen kijkt u naar wat nodig is. De casemanager zorgt ervoor dat alle zorg op elkaar afgestemd wordt.

Meer informatie over Team290 en wat we doen, vindt u op de pagina ‘Hulp bij dementie’.

Hoe kan ik me aanmelden bij Team290?

Als u geheugenklachten heeft, is het belangrijk hierover met uw huisarts in gesprek te gaan. De huisarts kan in overleg met u en uw naasten besluiten om te verwijzen naar Team290. Het is ook mogelijk dat de huisarts zelf de diagnostiek doet of u eerst doorstuurt naar het ziekenhuis. Zodra wij de verwijsbrief hebben ontvangen, ontvangt u van ons een brief en plannen wij een huisbezoek in.

Praktische informatie

U kunt gratis parkeren bij Team290 in Groningen. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kijk voor een reisadvies op de planner

U kunt ons bellen en mailen voor meer informatie:
Het secretariaat is bereikbaar via telefoon (050) 522 38 00 op maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur
Het e-mailadres is: secretariaat@team290.nl

Voor algemene vragen kunt u onze veelgestelde vragen bekijken.

#