Polikliniek Winschoten

Wijk GGZ Oldambt

Vanuit GGZ Wijkteams ondersteunen we u en uw netwerk om veerkrachtiger en actiever te worden in uw dagelijks leven. Lentis gaat uit van uw eigen kracht en dat van uw netwerk. Wij kijken daarom naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden. Lentis biedt hulp voor mensen met psychische problemen. De GGZ Wijkteams in Oldambt behandelen mensen met hele uiteenlopende klachten en van alle leeftijden. In Oldambt zijn vier GGZ Wijkteams actief. Ben je benieuwd hoe dit een GGZ Wijkteam eruit ziet, bekijk onderstaande video.

In welk team word ik behandeld?

Alle GGZ Wijkteams in Oldambt zijn actief in verschillende postcode gebieden, hieronder vind je de postcodes per GGZ Wijkteam.

Oldambt West
9674, 9677, 9678, 9679, 9942, 9943, 9944.

Oldambt Midden
9675.

Oldambt Zuid
9671, 9672, 9673.

Oldambt NoordOost
9681, 9682, 9684, 9685, 9686, 9687, 9688, 9691, 9693.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Lentis biedt hulp voor mensen met psychische problemen. We doen dit met diverse teams door de hele provincie Groningen, maar ook daarbuiten. Een GGZ Wijkteam behandelt mensen met hele uiteenlopende klachten en van alle leeftijden. We kijken samen naar jouw hulpvraag en hoe we die het best kunnen beantwoorden.

Als je je wilt aanmelden voor een behandeling bij een GGZ Wijkteam in Oldambt, dan heb je een verwijsbrief nodig van je huisarts. Als je last hebt van psychische klachten, adviseren we je dit met je huisarts te bespreken. Je huisarts bekijkt dan of een verwijzing naar ons nodig is. In onderstaande video kun je zien hoe de verandering van Lentis naar GGZ Wijkteams in Oldambt eruit ziet.

Praktische informatie

de locatie van de GGZ Wijkteams Oldambt ligt aan de doorgaande weg Meester D.U. Stikkerlaan. We zijn makkelijk te bereiken, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Je kunt contact opnemen met de wijkteams via ggzoldambt@lentis.nl.

Route en parkeren

de locatie van de GGZ Wijkteams Oldambt  ligt op enkele minuten rijden van Rijksweg A7 (afslag 47). Bij het pand is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Plan hier je route

Bereikbaarheid met OV

Per bus is de locatie van de GGZ Wijkteams Oldambt makkelijk te bereiken: Bushalte Mr. D.U. Stikkerlaan is voor de deur. Met grote regelmaat arriveren en vertrekken hier bussen.

Plan hier je route

Openingstijden

Op werkdagen: 8.00 – 17.00 uur

Bekijk ook de veelgestelde vragen: