Home Locaties Wijkrestaurant Zuidend

Wijkrestaurant Zuidend

'Een plek waar iedereen zichzelf kan zijn'

In restaurant Zuidend kunnen cliënten, medewerkers en andere bezoekers genieten van lekker eten in een prettige ambiance. Ons restaurant staat voor groen en duurzaam: we maken voor onze gerechten zoveel mogelijk gebruik van regionale producten.

De gastheren en -vrouwen zorgen ervoor dat u het naar uw zin heeft. Ook begeleiden ze in Zuidend mensen voor wie het op dit moment moeilijk is een baan te vinden. Zodat deze mensen hopelijk straks een mooie baan in de horeca vinden.

Wat staat er op het menu?

In restaurant Zuidend kunt u dagelijks terecht voor een vers bereide maaltijd. U kunt kiezen uit twee menu’s: naast de traditionele Hollandse keuken serveren wij wereldgerechten. Voor € 11,25 heeft u een 3-gangen menu. Doordeweeks serveert het restaurant ook een broodje van de dag.

Eet u vegetarisch, heeft u een dieet of bent u ergens allergisch voor? Geef dit dan aan bij onze gastvrouw, dan houdt zij daar rekening mee. Bekijk hier de menukaart voor Zuidend week 15 en week 16

. Naast de vers bereide maaltijden bieden we ook een uitgebreide lunchkaart.

Bekijk de openingstijden voor de komende feestdagen.

Diner voor mensen met Parkinson

In juni 2023 organiseerden we samen met Univé en Distrivers voor het eerst een diner voor mensen met Parkinson. Tijdens het diner bleek al snel dat er behoefte was om dit vaker te doen. Op 12 december 2023 was er een vervolg! Speciaal voor mensen met Parkinson werd in het Wijkrestaurant Zuidend een kerstdiner geserveerd. Aan tafel werd enthousiast met elkaar gesproken en ervaringen uitgewisseld. De bijdrage van Sem Schilt over het boksen werd zeer gewaardeerd. 

Heeft u iets te vieren?

Heeft u een verjaardag, jubileum, familiefeest of gewoon met buren of een stel vrienden iets te vieren? Dan verzorgen wij dit graag voor u. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld een lunch, themabuffet, verjaardag of high tea.

Neem voor meer informatie contact op met de medewerkers van Zuidend. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 050-409 7226 of via wijkrestaurantzuidend@lentis.nl. Op basis van uw wensen maken zij een offerte op maat.

Wilt u reserveren?

Wij verwelkomen u graag in ons restaurant. Wanneer u wilt komen eten, graag telefonisch reserveren op telefoonnummer 050-409 7226.

Wat zeggen onze bezoekers?

Wilt u ook laten weten wat u van restaurant Zuidend vond? Geef het door aan ons team, en wie weet ziet u uw recensie terug op de site!

Mevrouw Ten Berg (’t Holthuys, 7 juni 2022):
Hier in geen jaren zo lekker gegeten. Mijn compliment en succes!

Richard:
‘We hebben vorige week vrijdag een bezoek gebracht aan het restaurant en heerlijk genoten van een lunch met smoothie en wrap. We wilden in de tuin zitten maar het weer viel een beetje tegen. Binnen was een gezellige sfeer. De ontvangst was prima. Er is nu geen buffet maar bediening aan tafel dat is een hele verandering in vergelijking met het buffet restaurant van de Schakel zeg. De tuin vinden wij mooi geworden. Heel veel succes met deze mooie aanwinst!! We komen zeker nog eens terug.’

Take-away lunch bestellen voor medewerkers van Lentis

Op maandag tot en met vrijdag kunnen medewerkers van Lentis een ’take away’ lunch bij ons bestellen. Bestel telefonisch of per mail voor 10.00 uur en geef daarbij aan hoe laat je je lunch bij Zuidend komt ophalen.