Wonen Uithuizen

Beschermd Wonen Uithuizen

Beschermd Wonen Uithuizen (De Tille) is een woonafdeling voor volwassenen die door psychische problemen (soms in combinatie met verslaving) voor langere tijd begeleiding nodig hebben.

Welke begeleiding biedt Beschermd Wonen Uithuizen

Bij Beschermd Wonen Uithuizen krijg je begeleiding op verschillende leefgebieden, zoals wonen, financiën, werk en sociale contacten. We werken samen met onze cliënten en hun directe omgeving. Aan de hand van het ART-model ondersteunen wij onze cliënten naar een zelfredzaam leven.

Hoe ziet het verblijf eruit?

De Tille ligt in een rustige omgeving aan de rand van het dorp. Winkels en het treinstation zijn op loopafstand (ca. 15 min). Bewoners hebben een eigen woon/slaapkamer met toilet. Sommige kamers hebben een eigen douche. Voor de anderen is er een gezamenlijke badkamer. Er zijn verschillende huiskamers waar dagelijks met begeleiding wordt gekookt. Dagbesteding bieden wij aan in ons activiteitencentrum. Er is een grote inloopruimte waar bewoners dagelijks terecht kunnen voor koffie/thee. Hier wordt ook gezamenlijk TV gekeken.

Aanmelden

Aanmelden voor de afdelingen Beschermd Wonen Groningen, Uithuizen, Delfzijl, Winschoten en Stadskanaal kan via aanmeldingwonen@lentis.nl. Ook voor vragen kan je contact opnemen via dit e-mailadres. Binnen 2 weken na ontvangst van de aanmelding nemen wij contact op met de verwijzer

#