‘Ik ben minder bang en kan beter slapen.’

Jonx helpt kinderen, jongeren en hun ouders bij psychiatrische problemen. Ook is Jonx er voor kinderen, jongeren en volwassenen met autisme spectrum stoornissen.

Jonx meisje

Jonx

Jonx helpt kinderen en jongeren met psychiatrische problematiek en hun ouders of verzorgers. Daarnaast kunnen volwassenen met een Autisme Spectrum Stoornis bij Jonx terecht. Jonx is onderdeel van Lentis en bestaat uit twee verschillende afdelingen:

Jonx Ambulant

Jonx Ambulant is gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van kinderen en jongeren van 0 tot en met 18 jaar, met alle vormen van psychiatrische problematiek. Zoals bijvoorbeeld ADHD, Autisme Spectrum Stoornissen, hechtingsproblematiek en angst- en stemmingsstoornissen.
Jonx Ambulant heeft diverse vestigingen verspreid over de provincie Groningen. Wij bieden advies, diagnostiek, behandeling en begeleiding. Samen met kinderen, jongeren en hun ouders/verzorgers werken wij aan effectieve oplossingen van de klachten en problemen. Wij bieden hulp bij ons op de vestiging, maar ook thuis en op school.

Jonx Autisme

Jonx Autisme is gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van cliënten met een Autisme Spectrum Stoornis. Jonx Autisme helpt hele jonge kinderen en hun ouders, maar ook jongeren en volwassenen. Jonx Autisme heeft diverse vestigingen verspreid over de drie noordelijke provincies. Waarvan vier verschillende locaties van het gespecialiseerde Autisme Team Noord-Nederland (ATN).

Meer informatie

Voor meer informatie kun je terecht op de website van Jonx.