windmolens

Inkoop Lentis

De afdeling Inkoop Lentis maakt onderdeel uit van Lentis Bedrijfsvoering. U vindt hier ons inkoopbeleid in grote lijnen, onze werkwijze en onze algemene inkoopvoorwaarden. Voor meer informatie of rechtstreeks contact kunt u zich wenden tot de afdeling Inkoop via inkoop@lentis.nl.

Inkoopbeleid Lentis

De afdeling Inkoop werkt volgens het vastgestelde inkoopbeleid van Lentis. Ijkpunten in ons beleid zijn dat we professioneel, integer en transparant willen inkopen. We streven daarbij naar hogere kwaliteit en lagere kosten. Bij het inkopen van producten hebben we het welzijn van patiënten voor ogen.

Met onze leveranciers sluiten we contracten af voor hun dienstverlening. Daarbinnen zijn we steeds op zoek naar standaardisatie en synergetische voordelen.

Werkwijze

Stichting Lentis zet, om een zo optimaal mogelijke prijs-kwaliteitverhouding te behalen, zoveel mogelijk opdrachten in concurrentie uit in de markt. Hiervoor zijn binnen Stichting Lentis afspraken gemaakt in het inkoopbeleid.

Voor grotere inkooptrajecten vragen we doorgaans meerdere leveranciers om een offerte uit te brengen. We beoordelen de leveranciers en alle ontvangen offertes in een traject op dezelfde criteria

Algemene Inkoopvoorwaarden Stichting Lentis

Stichting Lentis werkt met eigen Inkoopvoorwaarden. Leveranciers van Lentis dienen akkoord te gaan met deze voorwaarden. De Inkoopvoorwaarden zijn hieronder als PDF-bestand te downloaden.

Als je zaken wilt doen met Stichting Lentis, dien je als leverancier akkoord te gaan met deze voorwaarden. Alle Inkoopvoorwaarden zijn hieronder gratis als PDF-bestand te downloaden.