Pers

Lentis is graag bereid mee te werken of uitleg te geven over onderwerpen die te maken hebben met geestelijke gezondheidszorg. We zetten ons daarnaast actief in om het taboe op psychische en psychiatrische problemen te doorbreken.

Als je een interview wilt of beeld- en geluidopnames wilt maken, dan kun je contact opnemen met de afdeling Communicatie, telefoonnummer: (050) 409 7643. Je kunt ook via onderstaand formulier contact opnemen, je hoort dan binnen een werkdag van ons.

Heb je ons een e-mail gestuurd en kreeg je automatisch antwoord dat je bericht niet bij ons aangekomen is? Omdat wij bezig zijn met het opschonen van verouderde e-mailadressen, kan het zijn dat de melding te maken heeft met deze opruimactie. Voor meer informatie of het opvragen van het correcte e-mailadres, kun je contact opnemen met onze informatieservice.

We willen de privacy van onze cliënten en medewerkers garanderen, zodoende is voor het maken van (beeld- en/of geluids) opnames de toestemming en begeleiding nodig van de afdeling Communicatie.

Persberichten worden automatisch naar een verzendlijst gemaild. Wil je in de toekomst ook persberichten ontvangen, vul dan onderstaand formulier in.