Specialistische geestelijke gezondheidszorg

PsyQ

Bij PsyQ kun je terecht voor specialistische geestelijke gezondheidszorg bij psychische problemen. Zoals ADHD, angst, trauma, depressie en persoonlijkheidsstoornissen. Onze behandelaren zijn deskundig, specialistisch en gedreven jou te helpen.

Ieder mens is anders. Daarom hechten de behandelaren van PsyQ veel waarde aan het begrijpen van jouw gevoelens en stemmen we de behandeling af op jouw persoonlijke omstandigheden. Jouw hulpvraag is voor ons leidend.

Voor wie is PsyQ bedoeld?

PsyQ is gespecialiseerd in het behandelen van mensen die last hebben van één of meer psychische aandoeningen. We behandelen van onder meer depressie, angstklachten, ADHD of een trauma. Bekijk hier voor welke psychische problemen je bij ons terecht kunt.

Welke behandelingen biedt PsyQ?

Bij PsyQ worden verschillende poliklinische behandelingen gegeven. Dit betekent dat je langskomt op een van onze locaties.

Een deel van onze behandelingen vindt plaats in een groep. De resultaten van een groepsbehandeling zijn vaak erg goed, omdat je van elkaars ervaringen kunt leren. We bieden bijvoorbeeld groepsbehandelingen voor fobie, sociale angsten, paniek en dwang, depressie, eetstoornissen en persoonlijkheidsstoornissen.

Je behandeling kan ook bestaan uit individuele gesprekken met een behandelaar. Deze gesprekken kunnen face-to-face zijn, maar ook online.

PsyQ heeft een uitgebreid behandelaanbod. We kijken altijd wat het beste bij jouw situatie past. Hieronder vind je een aantal mogelijke behandelingen.

Behandeling van eetstoornissen

PsyQ Groningen heeft een team dat gespecialiseerd is in de behandeling van eetstoornissen. Je kunt terecht op een speciale polikliniek, er is een deeltijdafdeling en een opnamekliniek voor eetstoornissen. De deeltijdafdeling en de opnamekliniek bieden zorg voor inwoners van de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, de kop van Overijssel en de Noordoostpolder. De polikliniek is er voor de provincie Groningen.

Onze locaties