Home Poliklinieken Specialistische poli in de regio

Specialistische poli in de regio

Bij onze poliklinieken in de regio kan je terecht voor specialistische zorg als je last hebt van complexe psychische problemen en aandoeningen. Zoals stemmingsstoornissen, angststoornissen, ADHD, psychotrauma’s en persoonlijkheidsproblematiek. Onze behandelaren zijn deskundig, professioneel en erop gericht om jou te helpen.  

De specialistische poli’s in de regio zijn onderdeel van Lentis FACT. We hebben goed contact met huisartsen en weten we elkaar snel te vinden. We hebben drie locaties in regio Groningen: Stadskanaal en Delfzijl. In de stad Groningen is er de specialistische poli van PsyQ.

Voor wie is de specialistische poli?

We zijn gespecialiseerd in het behandelen van angststoornissen, ADHD, psychotrauma’s en persoonlijkheidsproblematiek.

We zien jou als meer dan een patiënt met een klacht: we kijken en luisteren naar jou als persoon en bekijken je problemen vanuit een breed perspectief. Bij voorkeur werken we samen met je familielieden of andere belangrijke personen. Samen maken we een plan om je klachten te behandelen of te stabiliseren.

Behandelingen

Je kan bij ons terecht voor verschillende poliklinische behandelingen. Poliklinisch betekent dat je langskomt op een van onze locaties. Na de afspraak ga je weer naar huis. Een behandeling bestaat uit individuele gesprekken met een psycholoog, groepsbehandelingen of een combinatie hiervan. Vaak zijn er meerdere behandelaren bij je behandeling betrokken.

Lentis heeft een uitgebreid behandelaanbod. Er zijn dus veel mogelijkheden om te kijken wat goed bij jouw situatie past. Hieronder vind je een aantal mogelijke behandelingen.

"Ik kan verder bouwen aan een waardevol leven."

Sinds mijn 12e heb ik last een combinatie van lichamelijke en psychische klachten. Toen ik rond mijn 25e helemaal vastliep,…

Lees het volledige verhaal van Marieke (28)

Aanmelden

Voor een afspraak bij onze poliklinieken heb je een verwijzing nodig. Dit betekent dat je je als patiënt niet zelf bij ons kunt aanmelden. Bespreek je klachten met je huisarts. Deze kan je vervolgens doorverwijzen naar ons.

Locaties en wachttijden