Man en vrouw in het park bij een meer

Afhankelijke persoonlijkheidsstoornis test

Ervaar je een diepgaande behoefte om verzorgd te worden?  Klamp jij je vast aan je partner of familie, soms ten koste van jezelf? Vind je het heel lastig om in je eentje in een beslissing te nemen of iets te doen?

Doe dan onze persoonlijkheidsstoornis test. De test laat je zien of je mogelijk een afhankelijke persoonlijkheidsstoornis hebt.

Wat is de persoonlijkheidsstoornis test?

De persoonlijkheidsstoornis test is de online test van Lentis die door ervaren psychologen zorgvuldig is samengesteld. De test geeft een beeld van je huidige situatie en hoe je het beste hulp kunt krijgen. De test geeft geen beslissend antwoord op je vraag ‘heb ik een afhankelijke persoonlijkheidsstoornis?’.

Wanneer er uit de persoonlijkheidsstoornis test komt dat er aanwijzingen zijn dat je een afhankelijke persoonlijkheidsstoornis hebt, zoek dan professionele hulp.  Neem contact op met je huisarts, deze kan jou verder helpen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je huisarts je doorverwijst naar Lentis. Wij bieden behandelingen aan voor deze stoornis. Je hoeft dit niet alleen op te lossen.

Wat de uitslag van de persoonlijkheidsstoornis test ook is, jij kent je eigen situatie het beste. Als je twijfelt of je een afhankelijke persoonlijkheidsstoornis hebt, is het altijd goed om hulp te zoeken.

Heb je het vermoeden dat je een persoonlijkheidsstoornis hebt? Doe dan gelijk onze persoonlijkheidsstoornis test en achterhaal of je klachten mogelijk te maken hebben met een persoonlijkheidsstoornis.

  • 1 op de 4 mensen krijgt psychische problemen

Feedback