Vrouw met boulimia bij molen

Online zelftest boulimia

Beheersen eten en je gewicht je leven en heb je het vermoeden dat je boulimia hebt? Doe dan onze online zelftest. De test toont aan of je mogelijk een eetstoornis hebt. Je kunt de uitslag uitprinten en meenemen naar je huisarts. De huisarts kan jou vervolgens doorverwijzen naar een voor jou geschikte behandelaar.

Wat is onze online zelftest?

De online zelftest van Lentis is met veel zorg samengesteld door ervaren psychologen. De test geeft geen beslissend antwoord op je vraag ‘heb ik boulimia’, maar geeft wel een beeld van je huidige situatie en geeft aan hoe je het beste hulp kunt krijgen.

Wanneer er uit de zelftest komt dat er aanwijzingen zijn dat je boulimia hebt, is het belangrijk om hulp te zoeken. Je staat er niet alleen voor bij het overwinnen van boulimia. Neem contact op met je huisarts. Deze kan jou verder helpen of je mogelijk doorverwijzen naar Lentis.

Als je vermoedt dat je boulimia hebt is het, wat de uitslag van de test ook is, verstandig om contact op te nemen met je huisarts. Jij kan je eigen situatie het beste inschatten. Het is altijd goed om hulp te zoeken wanneer je twijfelt. Blijf er vooral niet alleen mee rondlopen.