'Ik sliep slechter en ergerde me snel aan dingen die er eigenlijk niet toe doen.'
Lees het verhaal van Peter
Man met burn-out in park

Online zelftest burn-out

Ben je al lange tijd oververmoeid? Voel je je constant gespannen en heb je het idee dat je je werk en andere verplichtingen niet meer aankan? Doe dan onze online zelftest.

De test vraagt naar jouw lichamelijke klachten, zoals oververmoeidheid, en geeft je aan de hand hiervan een duidelijk beeld of je mogelijk een burn-out hebt. Je kan de uitslag van de test printen en meenemen naar je huisarts. De huisarts kan je vervolgens doorverwijzen.

Wat is onze online zelftest?

De online zelftest van Lentis is met grote zorgvuldigheid samengesteld door ervaren psychologen. De uitslag van de test is geen definitieve diagnose, maar geeft een beeld van je huidige toestand. Als je vermoeidheid en andere symptomen van stress invloed krijgen op jouw functioneren op het werk of in je thuissituatie, dan is het belangrijk om hulp te zoeken. Blijf niet te lang in je eentje met klachten rondlopen, maar neem contact op met je huisarts.

Ook als de test een burn-out tegenspreekt, maar jij je toch zorgen maakt over je klachten, adviseren wij je contact op te nemen met de huisarts. De huisarts kan samen met jou kijken wat er aan de hand is en je mogelijk doorverwijzen naar Lentis.