Man in het park

Test Eetstoornissen

Ben jij de hele dag obsessief bezig met eten en heb je het vermoeden dat je een eetstoornis hebt? Doe dan onze online test. De test geeft aan of je mogelijk een eetprobleem hebt. Je kunt de uitslag van de test uitprinten en meenemen naar je huisarts. De huisarts kan jou vervolgens doorverwijzen naar een geschikte behandelaar.

Wat is de eetstoornis test?

De eetstoornis test is de online test van Lentis die met grote zorgvuldigheid is samengesteld door ervaren psychologen. De test geeft geen definitief antwoord op je vraag ‘heb ik een eetprobleem’. Het geeft wel een beeld van je huidige toestand.

Wanneer er aanwijzingen zijn dat je problemen met eten hebt, is het belangrijk om hulp te zoeken. Maak een afspraak bij je huisarts. Deze kan jou verder helpen of je mogelijk doorverwijzen naar Lentis.

Als je denkt dat je een eetstoornis hebt, is het hoe dan ook verstandig om contact op te nemen met je huisarts. Ook als uit dat test blijkt dat je waarschijnlijk geen probleem hebt. Het is altijd goed om hulp te zoeken wanneer je twijfelt.