Man in park

Angststoornis test

Pieker je voortdurend over zaken terwijl daar geen reden voor is? Nemen de piekergedachtes je leven over? Ervaar je lichamelijke stressklachten zoals spierspanning, misselijkheid en duizeligheid? Doe dan de angststoornis test. De test laat je zien of je mogelijk een angststoornis hebt.

Wat is de Angststoornis test?

De angststoornistest is de online test van Lentis die door ervaren psychologen zorgvuldig is samengesteld.  De test geeft een beeld van je huidige situatie en hoe je het beste hulp kunt krijgen. De test geeft geen beslissend antwoord op je vraag ‘heb ik een angststoornis’.

Wanneer er uit de test komt dat er aanwijzingen zijn dat je een angststoornis hebt, zoek dan professionele hulp.  Neem contact op met je huisarts, deze kan jou verder helpen. Je hoeft dit niet alleen op te lossen.

Wat de uitslag van de test ook is, jij kan je eigen situatie het beste inschatten.  Als je twijfelt of je een angststoornis hebt, is het altijd goed om hulp te zoeken.

Heb je het vermoeden dat je een angststoornis hebt? Doe dan gelijk onze angst test en achterhaal of je klachten mogelijk te maken hebben met een gegeneraliseerde angststoornis (of een andere angststoornis).