Man in het park

Persoonlijkheidsstoornis test

Wil jij altijd in het centrum van de belangstelling staan? Vind je het lastig wanneer jij niet alle aandacht krijgt? Zijn jouw emoties heftig of vinden mensen je overdreven overkomen? En wisselen jouw emoties voortdurend?

Doe dan onze persoonlijkheidsstoornis test. De test laat je zien of je mogelijk een (histrionische) persoonlijkheidsstoornis hebt.

Wat is de persoonlijkheidsstoornis test?

De persoonlijkheidsstoornis test is de online test van Lentis die door ervaren psychologen zorgvuldig is samengesteld. De test geeft een beeld van je huidige situatie en hoe je het beste hulp kunt krijgen. De test geeft geen beslissend antwoord op je vraag ‘heb ik een persoonlijkheidsstoornis?’.

Wanneer er uit de persoonlijkheidsstoornis test komt dat er aanwijzingen zijn dat je een persoonlijkheidsstoornis hebt, zoek dan professionele hulp. Neem contact op met je huisarts. Hij of zij kan jou verder helpen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je huisarts je doorverwijst naar Lentis. Wij bieden behandelingen aan voor deze persoonlijkheidsstoornis. Je hoeft dit niet alleen op te lossen.

Wat de uitslag van de persoonlijkheidsstoornis test ook is, jij kent je eigen situatie het beste. Als je twijfelt of je een persoonlijkheidsstoornis hebt, is het altijd goed om hulp te zoeken.

Heb je het vermoeden dat je een persoonlijkheidsstoornis hebt? Doe dan onze persoonlijkheidsstoornis test en achterhaal of je klachten mogelijk te maken hebben met een histrionische persoonlijkheidsstoornis of een andere persoonlijkheidsstoornis.