Zelftest narcistische persoonlijkheidsstoornis

Er bestaat bij Lentis geen specifieke narcisme test. Wel kan er een persoonlijkheidsstoornis test worden gedaan. Deze test laat je zien of je mogelijk een persoonlijkheidsstoornis hebt, zoals een narcistische persoonlijkheidsstoornis.

Heb je het vermoeden dat je een persoonlijkheidsstoornis hebt? Doe dan gelijk onze persoonlijkheidsstoornis test en achterhaal of je klachten mogelijk te maken hebben met een persoonlijkheidsstoornis.

Wat is de persoonlijkheidsstoornis test?

De persoonlijkheidsstoornis test is de online test van Lentis die door ervaren psychologen zorgvuldig is samengesteld. De test geeft een beeld van je huidige situatie en hoe je het beste hulp kunt krijgen. De test geeft geen beslissend antwoord op je vraag ‘ben ik een narcist?’.

Wanneer er uit de persoonlijkheidsstoornis test komt dat er aanwijzingen zijn dat je een persoonlijkheidsstoornis hebt, zoek dan professionele hulp.  Neem contact op met je huisarts, deze kan jou verder helpen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je huisarts je doorverwijst naar Lentis.

Wat de uitslag van de persoonlijkheidsstoornis test ook is, jij kent je eigen situatie het beste. Als je twijfelt of je een persoonlijkheidsstoornis hebt, is het altijd goed om hulp te zoeken.